Könyvek, gyakorlatok, letölthető anyagok

Harry Palmer: A TUDAT FELSZABADÍTÁSA
Az Avatár kialakulása és fejlődése

Kiadó: Porpáczy Éva, 2003 (Eredeti cím és kiadó: Living deliberately, Stars’ Edge International, Florida, USA, 1994)

A könyvben Harry – önéletrajzi elemekkel fűszerezve – mesél a megvilágosodás élményének kutatásáról, végigkíséri azt az utat, amelyet 1987-ben kezdett, és amely végül az Avatar eszközök felfedezéséhez és fejlődéséhez vezetett, illetve világosan és tömören bemutatja az Avatar tanfolyamok hátterét és alapjait is.

Ára: 1890 Ft

Az eredeti angol nyelvű könyvet letöltheted! L. a lap alján a mellékletekben. Harry Palmer: FELEMELKEDÉS

Eszközök a tudat felemelkedéséhez.

Kiadó: Porpáczy Éva, 2007 (Eredeti cím és kiadó: Resurfacing, Stars’ Edge International, Florida, USA, 1994,1997)

Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Hová tartok?

A Felemelkedés egy új megközelítése ezeknek az ősrégi kérdéseknek. A válaszokra te magad lelsz rá tudatod alapvető szerkezetének felfedezése során. És hát sokkal egyszerűbb az egész, mint gondolnád. A felemelkedés arra a folyamatra utal, amelynek során különválasztod magad régi teremtményeidtől, és újra felemelkedsz a tudatosságba. Ehhez nyújt gyakorlati útmutatást a könyv.
Tudatod felfedezését te formálod olyan módon, hogy az megfeleljen a saját igényeidnek. Te döntesz, meddig mész el. Nem igyekszünk semmiféle hitrendszert vagy igazságot rád erőltetni.  Azt hiszed, amit hiszel – és az igazság, amit felfedezel, a te igazságod. A felfedező út során új meglátásaid lesznek az életed működéséről – vagy arról, hogy miért nem működik úgy, ahogyan szeretnéd.

Ára: 2980 Ft     Nálunk is kapható - rendelés  -> ITT 

A Tudat felszabadítása és a Felemelkedés könyvekre szükséged lesz az Avatar tréning során is, ha szeretnéd őket megvásárolni, és már a tréning előtt ismerkedni velük, vedd fel velünk a kapcsolatot. 


Avatar mini-tanfolyam
: HITEINK** KEZELÉSE

**Hit = igaznak elfogadott vélekedés (az angolban ez a belief szónak felel meg); tehát nem vallásos értelemben vett hit. Lásd Az Avatarról bővebben

Az ingyenesen letölthető Avatar mini-tanfolyam olyan gyakorlatokból áll, amelyek lehetővé teszik, hogy önállóan tanulmányod és átéld az Avatar működését. Légy kész arra, hogy tudatod teremtményeit és a fizikai világot teljes csodájában megtapasztald.

A "Hiteink kezelése" mini-tanfolyam – a mini-tanfolyamok sorozatának hatodik része – a hiteink** és tapasztalataink közötti kapcsolatot vizsgálja meg.

Hiteink kezelése

A többi Avatar mini-tanfolyam anyagát angolul (és még néhány nyelven, pl. spanyolul, németül, olaszul, franciául, stb.) tudod letölteni:
http://www.avatarepc.com/html/minicourses.html
Ċ
Ismeretlen felhasználó,
2010. márc. 31. 0:16