Az Avatar tréning

Avatar Wizardok 2010 (További Képek)


A három részből álló 9 napos Avatár tanfolyam célja, hogy kalauzoljon téged hitrendszereid** felfedezése során, és ellásson olyan eszközökkel, melyek segítségével változtatni tudsz azokon a dolgokon, amiken szeretnél. A tanfolyam ablakot nyit a saját tudatoddal folytatott belső munkára.
    A kurzus életleckéken (megtapasztalásokon) keresztül tanít a szóleckék (intellektualizálás – ésszel megértés) helyett. Ezért szükség van egy képzett Avatar Mesterre, aki elvezet téged azokhoz a leckékhez, amelyek már ott vannak a saját tudatodban.

**Hit = igaznak elfogadott vélekedés (az angolban ez a belief szónak felel meg); tehát nem vallásos értelemben vett hit. Lásd Az Avatarról bővebben

I. rész: FELEMELKEDÉS workshop (2 nap)
A tudat megcélzott részei: hitek**, valóság, tudat (consciousness)

    Az első rész során a hitek** és a valóság kapcsolatára vonatkozó gondolatokat több szempontból is megvizsgáljuk, hogy felfedezhesd, hogyan befolyásolja az, amit hiszel, azt, ahogyan a valóságot megtapasztalod. Bepillantást nyersz tudatod azon mintázataiba, amelyek köré az életedet építetted, és kapcsolatba kerülsz egy mélyebb, együttérzőbb és tudatosabb önmagaddal.
    A tanfolyam I. része egy kétnapos workshop, amely az átadott információkkal, szemléletekkel és gyakorlatokkal ráébreszt a határtalan lehetőségekre, amelyet a tudatos választáson alapuló élet kínál.
   
Ára: 20.000 Ft + áfa
+ a két könyv, amelyekből a tréningen dolgozunk - A tudat felszabadítása, Felemelkedés: 1890 Ft ill. 2980 Ft

II. rész: A GYAKORLATOK (4-5 nap)
A tudat megcélzott részei: teremtés, észlelés, megtapasztalás

    A második rész során képessé válsz megteremteni az általad választott valóságot. Az elmédben őrzött programokhoz való alaposabb hozzáféréssel átalakító hatású felismerésekre jutsz azzal kapcsolatban, hogy az életed bizonyos területei miért múlták alul a várakozásaidat, és mit tehetsz ezen területek jobbítása érdekében. Énednek az a része, amely eddig legádázabb ellenséged volt, megbízható baráttá válik számodra.
    Önromboló hiteid** felszínre kerülnek, mielőtt még többet árthatnának neked. Az eddigi stresszt a békés tudatosság váltja fel. Megtanulod, miként tapasztald meg a valóságot mindenféle ítélet, elkülönülés és torzítás nélkül.
    A tanfolyam II. része 4-5 nap attól függően, hogy mivel találod szemben magad az önfelfedezés során.
    Ára: 80.000 Ft + áfa

III. rész: A LEÉPÍTÉSEK (2-4 nap)
A tudat megcélzott részei: identitás, létezés, tudatosság (awareness)

    A harmadik része azt a képességet fejleszti, amivel le tudod építeni azokat a valóságokat, melyek rejtett zátonyokként és korlátokként akadályozzák meg, hogy forrásként működj. Egy Avatar oktató végigvezet egy folyamaton, amely feltárja előtted néhány alapvető (és korábban láthatatlan) hitrendszeredet**, amit a világról alkottál, és egyben lehetőséged nyílik le is építeni ezeket. A továbbiakban önállóan végzel leépítéseket, amelyekkel megváltoztathatsz testérzeteket, másokkal kialakult konfliktushelyzeteket, függőségeket, korlátozásokat, szűnni nem akaró állapotokat, kényszeres viselkedéseket, és egyetlen szó vagy bármilyen vita nélkül) mások önromboló hiteit.
 
Amikor képes vagy létezésed bármely oldalát a teremtő nézőpontjából szemlélni, akkor eléred azt a létállapotot, amit Avatarnak hívunk.
    A III. rész időtartama 2-4 nap.
    Ára: 140.000 Ft + áfa

***********************************

A három egymásra épülő rész külön-külön is elvégezhető, bár akkor a leghatékonyabb, ha az ember egy blokkban végzi el mindhárom részt.

Aki részt vesz a kétnapos tréningen, és szeretne tovább menni, a hollandiai tréningen el tudja végezni a II. és III. részt is, akár úgy, hogy az I. kétnapos részt megismétli (ezt nem kell még egyszer kifizetni, de kiváló alkalom az ismétlésre, elmélyülésre), akár úgy, hogy csak a harmadik naptól csatlakozik a többiekhez. 

Avatar bemutató mini-tanfolyam:

Amennyiben szeretnél ízelítőt kapni, hogyan működik az Avatar, és megismerkedni a hazai Avatar csapattal, várunk szeretettel a következő bemutató mini-kurzusok valamelyikén, ahol magad is kipróbálhatsz egy-két gyakorlatot.
Folyamatosan indítunk bemutatókat, a következő időpontja és helyszíne szervezés alatt áll. Amennyiben részt kívánsz venni egy ilyen bemutatón, és szeretnél értesítést kapni az időpontról és a helyszínről, kérlek töltsd le, és küldd vissza az alábbi jelentkezési lapot. Részleteket l. Bemutató mini tanfolyam